Nyelvtanfolyami utak

 • Home
 • Nyelvtanfolyami utak

A tanulás is lehet öröm!

Ismerj meg új helyeket a nagyvilágban és fejleszd nyelvi készséged!

A szórakoztató és egyedi tanítási módszerek napjainkban nagy sikernek örvendnek nem csupán a gyerekek, de felnőttek körében egyaránt. Többféle nyelvtanfolyami programot kínálunk korosztálytól függetlenül az egész év folyamán, jelenlegi tudásodhoz, igényeidhez és lehetőségeidhez mérten.

Szeretnéd a sportot és az angol tanulást egybekötni? Nálunk ez nem akadály!

Az általunk kínált tanfolyamok alkalmasak gyermekek, serdülők és 30 év felettiek számára is. Amennyiben teljesen kezdő vagy, nálunk ez nem probléma. Minden tanfolyam úgy van kialakítva, hogy a lehető legtöbbet kínálja ahhoz, hogy új ismeretekre tehess szert.

Mesébe illő helyek és élmények a legkisebbek számára is

A gyermekeknek néha az angol tanulás ijesztően hangzik. Számodra is? És mit szólsz ahhoz, ha mi összekötjük a kellemest a hasznossal? Van számodra olyan programunk, ahol a tanulást garantáltan élvezni fogod!  A junior programjaink már 8 éves kortól elérhetőek. Nem kell tartanod attól, hogy felnőttekkel kerülsz majd egy csoportba, csupán a kortársaiddal fogsz együtt tanulni. A program teljes időtartama alatt képzett lektorok lesznek segítségedre mind az oktatásban, mind a szabadidős programokon.

Aminek biztosan örülni fogsz:
 • Korosztály szerinti csoportosítás
 • A programok játékos felépítése
 • Új barátságok és nemzetközi ismeretségek kialakítása
 • Zenehallgatás, filmnézés, interaktív módszerek általi oktatás
 • Élménypark (Aqapark)
 • Strandprogramok

Egyedüli angol nyelvprogramot kínálunk a sportolóknak is. Kínálatunkban van angol és foci, angol és búvárkodás, illetve angol és vitorlázás kombinációja. Ezen programokon az angol tanulás professzionális edzésekkel egybekötött. A gyermekek egyszerre fejlesztik nyelvtudásukat és adottságaikat az adott sportágban. A sport és a nyelvoktatás egybekötése garantáltan életre szóló élménnyel bír minden résztvevő számára, mindez a Málta szigete által nyújtott csodás környezetben.

Egyénre szabott rövid és hosszútávú tanfolyamok

Képezett oktatók gondoskodnak arról, hogy a tanórák energikusak, hasznosak és a tudásszintednek megfelelőek legyenek. Választani lehet olyan programok közül, melyek rövid idő alatt fejlesztik angoltudásod, de vannak olyanok is, ahol egészen az alapoktól kezdheted a tanulást.

Aminek felnőttként biztosan örülni fogsz:
 • Technikailag felszerelt tantermek
 • Tanulás egy csésze kávé mellett
 • Nemzetközi kapcsolatok kialakítása
 • Interaktív tanulási forma
 • Tanul az egész család

Nálunk összekapcsolhatod a családi kirándulást és a tanfolyamot, aminek eredményeképp egy felejthetetlen utazásban lesz részed. Máltára tanulni jöhet az egész család. A szülők élvezhetik a szabadidőt, míg a gyermekek tanulnak, vagy akár részt vehetnek ők is a felnőttek részére kijelölt órákon. Nem számít, milyen szintű a jelenlegi nyelvtudásod. Minden program a gyermekek, illetve a felnőttek tudásszintjéhez igazított, így az egész családnak felejthetetlen élményben lesz része.

Nemzetközileg elismert nyelvvizsgák

Tudjuk, hogy napjainkban a nyelvvizsgák elengedhetetlenek nemcsak a külföldi tanulmányokhoz, de bizonyos munkaterületek eléréséhez is. Nálunk szert tehetsz olyan nemzetközileg elismert nyelvvizsgákra, mint például: TOEFL IBT, TOEIC vagy akár bármelyik Cambridge vizsga szintje, melyek megszerzésével bizonyíthatod angoltudásod a tanulmányaid vagy a munkakeresés kapcsán is.