CSOPORTOS UTAK

Új barátságok és számtalan új élmény

Erről is szólhat az utazás az angol nyelvtudás fejlesztése érdekében. Speciális nyelvtanfolyamokat szervezünk, amelyek interaktív módon fejlesztik angol nyelvtudásod. Nyári programjaink olyan új ismereteket nyújtanak, melyeket élmény megosztani!

Nem csak a tanulásról szól

Tudjuk, hogy szeretnéd a nyári szünetet könyv nélkül eltölteni. És mit szólsz, ha mi máshogy csináljuk? A tanulás szólhat a szórakozásról, új barátok megismerésérő, új helyek felfedezéséről is. Az összes csoportos utunkhoz gazdag programot állítottunk össze, ami garantáltan tetszeni fog. A tanulás rengeteg szabadidős programmal van kibővítve, mint például hajókirándulás, városnézés, fogadóest és sok egyéb. Minden percet kihasználunk, amit Málta kínál nekünk. Velünk olyan nyári szünetben lesz részed, amit álmodban sem gondolnál!

Biztonságban külföldön is

A nyelvtanfolyamok lényege, hogy a résztvevők a lehető legtöbbet beszéljenek angolul, viszont az általunk szervezett utakon magyarul beszélő vezető is segítséget nyújt, amennyiben egészségügyi probléma vagy bármilyen más nehézség merülne fel.

Melyek a legnagyobb előnyei a csoportos utaknak?
  • Új barátságok és nemzetközi ismeretségek kialakítása
  • Szórakozás és remek szabadidős programok a csodás Málta szigetén
  • Új hely, új kultúra megismerése
  • Interaktív tanulási forma, melyet garantáltan megszeretsz
  • Egy vagy több hetes turnusok közül is választhatsz az iskolai szünetek ideje alatt.